Majoitus

Majoitus

Härmälässä on lähes sata erikokoista mökkiä sekä caravan- ja telttapaikkoja. Majoituitpa mökissä tai omassa matkailuajoneuvossa tai teltassa, voit nauttia aamukahvisi varpaat nurmikolla. 

mökit

Härmälässä on 2-, 3-, 4- ja 5-hengen leirintämökkejä. Mökeissä on sängyt, lämmitys, vuodevaatteet (peitot ja tyynyt) sekä suurimmassa osassa jääkaappi ja keittolevy. Osassa 5-hengen mökkejä on myös TV. WC:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisissä huoltorakennuksissa. 

Caravanpaikat

Meillä on 90 sähköllistä caravanpaikkaa ympäri aluetta. Voit varata paikan ennakkoon verkkokaupan kautta. Wc:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisissä huoltorakennuksissa. 

telttapaikat

Teltalla tai vaikka riippumatolla majoittuessasi olet suorassa kosketuksessa luontoon! Tule yksin, ystävien tai perheen kanssa, tilaa löytyy aina. Telttapaikkoja saatavana rajoitetusti myös sähköllä. Wc:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisissä huoltorakennuksissa.

Leirintäpalvelut

Kaikki mökit ovat vessattomia ja suihkuttomia. Huoltorakennuksissa ovat WC:t, suihkut, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Keittorakennuksissa on ruuanvalmistus- ja astianpesupaikat, juomavesipisteet ja ruokailutilat. Kokkausvälineitä, astioita ja kahvin- tai vedenkeitin on lainattavissa panttia vastaan  vastaanotosta.

Matkailuajoneuvoille alueelta löytyy kaksi kemiallisen wc:n tyhjennyspaikkaa sekä harmaanveden tyhjennyspiste.