Majoitus

Majoitus

Härmälässä on lähes sata erikokoista mökkiä sekä caravan- ja telttapaikkoja. Majoituitpa mökissä tai omassa matkailuajoneuvossa tai teltassa, voit nauttia aamukahvisi varpaat nurmikolla. 

mökit

Härmälässä on 2-, 3-, 4- ja 5-hengen leirintämökkejä. Mökeissä on sängyt, lämmitys, vuodevaatteet (peitot ja tyynyt) sekä suurimmassa osassa jääkaappi ja keittolevy. Osassa 5-hengen mökkejä on myös TV. WC:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisissä huoltorakennuksissa. 

Caravanpaikat

Meillä on 90 sähköllistä caravanpaikkaa ympäri aluetta. Voit varata paikan ennakkoon verkkokaupan kautta. Wc:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisissä huoltorakennuksissa. 

telttapaikat

Teltalla majoittuessasi olet suorassa kosketuksessa luontoon! Tule yksin, ystävien tai perheen kanssa, tilaa löytyy aina.  Wc:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisissä huoltorakennuksissa.

Leirintäpalvelut

Kaikki mökit ovat vessattomia ja suihkuttomia. Huoltorakennuksissa ovat WC:t, suihkut, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Keittorakennuksissa on ruuanvalmistus- ja astianpesupaikat, juomavesipisteet ja ruokailutilat. Astioita ja kahvin- tai vedenkeitin on lainattavissa panttia vastaan. 

Matkailuajoneuvoille alueelta löytyy jätevesien tyhjennyspiste.