Info

Info

Tältä sivulta löydät paljon tietoa majoittumisesta Tampere Camping Härmässä. Sivulta löytyvät myös varaus- ja peruutusehdot, leirintäalueen järjestyssäännöt, matkustajailmoitus sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

rakennamme kestävää matkailua

Suomi Camping Oy ja Tampere Camping Härmälä on sitoutunut kestävän matkailun periaatteisiin.

Merkkinä sitoutumisestamme ympäristövastuulliseen toimintaan, olemme saaneet Ekokompassi sertifikaatin.

Osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen olemme saaneet Sustainable Travel Finland -merkin.

Lue lisää vastuullisuusmatkastamme täältä

ALUEKARTTA

VARAUS- JA PERUUTUS­EHDOT

Palvelujen tai tuotteiden varaus voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Majoittuminen

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.

Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa alkaa klo 15 päättyy klo 14.

Ennakkoon varatut mökit ja matkailuajoneuvopaikat pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu.

Maksaminen

Varaus maksetaan ennakkoon nettikaupassa tai viimeistään saavuttaessa paikan päällä. Erikoistapahtuma-ajankohdat laskutetaan ennakkoon. 

Henkilömäärä

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Alakäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Mökit

Kaikissa mökeissä on vähintään lämmitys, kapasiteetin mukainen määrä sänkyjä sekä yhtä monta peittoa ja tyynyä.

 

Sängyissä tulee käyttää liinavaatteita, jotka voit vuokrata varausta tehdessäsi tai leirintäalueen vastaanotosta. Voit myös tuoda omat liinavaatteet tai makuupussin mukanasi.

 

WC:t ja suihkut sekä vesi- ja ruuanlaittopisteet sijaitsevat erillisissä huoltorakennuksissa.

 

Useassa mökkityypissä on myös mm. jääkaappi ja keittolevy. Jokaisen mökkityypin tarkempi varustelu löytyy mökkikuvauksista.

 

Leirintämökkien normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Tupakointi

Kaikki leirintäalueen sisätilat ovat savuttomia. 

 

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella ja ravintolan terassilla. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut. 

Lemmikkieläimet

Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi oman nukkumispaikan, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikkieläimistä veloitetaan majoitusajalta 10 € lisämaksu.

Järjestyssäännöt

Peruutukset

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla kohteeseen, johon varaus on tehty. Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin osion lopussa.

Matkustajailmoitus

Voit täyttää ja tulostaa sähköisen matkustajailmoituksen ennakkoon, mikä nopeuttaa majoittumista leirintäalueelle. Klikkaa "Matkustajailmoitus"-painiketta avataksesi liitteen.

Ukk

Katso alta vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos sinulla on muita kysymyksiä, etkä löydä sivuilta vastausta, ota rohkeasti yhteyttä! 

Voiko mökin saada aikaisemmin kuin klo 16?

Mökki on edellisen asiakkaan käytössä klo 12 astiJos asiakkaita vaihtuu paljon, on alueella siivottavana lähes 100 mökkiä. Hiljaisempina päivinä voi mökin saada aikaisemmin; voit tiedustella mahdollisuutta paria päivää ennen varausajankohtaa.

Onko majoitusvaraukseni voimassa, jos en ehdi saapua ennen klo 18? 

  • Jos saavut myöhemmin, ilmoitathan siitä vastaanottoon tai jo varausta tehdessä. 
  • Ennakkoon maksetut varaukset pidetään voimassa myös ilman erillistä ilmoitusta. 

Saako alueen palveluja käyttää, vaikka ei majoitu alueella?

Kyllä, ravintola on avoinna kaikille. Myös saunavuoroja ja harrastevälineitä voit vuokrata vastaanotosta/sähköpostilla.

Voinko varata saunavuoron, vaikka en majoitu alueella?

Kyllä, saunavuoron voit varata netin kautta tai vastaanotosta.

Saako alueelle tulla lemmikin kanssa?

Lemmikit ovat tervetulleita kytkettyinä. Kerääthän mahdolliset jätökset ja viet ne alueen sekajätekeräykseen.

Saako lemmikin kanssa majoittua?

  • Lemmikin tuonti mökkeihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi oman nukkumispaikan, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikkieläimistä veloitetaan majoitusajalta 10 € lisämaksu.  
  • Omassa matkailuajoneuvossa tai teltassa lemmikit ovat sallittuja ilman ennakkoilmoitusta tai lisämaksua. 

Myydäänkö ravintolassa alkoholia ja saako ruokaa ostaa tai tilata myös mukaan?

Ravintolassa myydään mietoja alkoholijuomia sekä viinejä. Ruokaa voi ostaa tai tilata myös mukaan. Kioskista voit lisäksi ostaa mietoja alkoholijuomia mukaan.